Låt oss

underlätta din arbetsvardag.

Vi erbjuder

ergonomiska lösningar för storkök och industri.

Våra produkter

ger välmående och mer energi till fritiden.

Så jobbar vi - ihop med er!

Vi kommer till er arbetsplats och diskuterar och kartlägger era behov. Antingen har ni uppmärksammat ett problem, som ni vill ha hjälp med, eller så vet ni att ni genom nya produktlösningar kan öka er produktivitet, och behöver hjälp med vilken lösning som passar just er verksamhet. Besöket är kostnadsfritt och vi anpassar oss efter er specifika situation, ibland börjar vi vid skrivbordet, ibland beger vi oss direkt ut i verksamheten. Vi jobbar med både stora och små verksamheter, i hela landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Efter besöket sammanställer vi diskussionspunkterna och återkommer till er med förslag på lösningar och offerter för vidare beslut.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

REFERENSER

Prev Next

"Produkten är lätt att använda i vår produktion, alla operatörer är nöjda.” Aivar Östlund, Astra Zeneca AB, Södertälje.  

PRODUKT FOTPALL PALLE®

”Jag är nöjd med vispsystemet. Det underlättar framför allt vid potatismosvispningen.” Birgitta Sjökvist, FSK Skogsbacken, Storvreta.

PRODUKT MASKINVISPSYSTEM ERGOMIXER

”Vi tycker att er produkt är väldigt lätt att använda och förstå. Vi använder den så fort vi använder oss av grytorna, kvaliteten är bättre än den gamla. Underhåll har vi inte behövt gjort något än, mer än hålla rent förstås. Leverans och uppsättning gick både snabbt och smidigt. Bemötande vid mail- kontakt har varit utmärkt. Tack så mycket för väldigt bra anordningar”. - Mariebergsskolans Restaurang, Kökschef Susanne Andersson

PRODUKT ERGOSCOOP

 ”Pallen gör att jag kommer i rätt läge och jag behöver inte höja axlarna.” Margareta Linddahl-Spennare, Tullängsskolan, Örebro.  

PRODUKT FOTPALL PALLE®

”Lyften är lätt att använda, inga svårigheter med att underhålla och förstå. Kvaliteten är vad vi förväntat oss. Bemötande har varit bra fått hjälp med svar på frågor och funderingar. Bra att komma på besök från Er, då är det lättare att visa vad man behöver i verksamheten och man kan få tips på vad som finns”. - Kostservice, Sunderbyn, Berit

PRODUKT LYFTVAGN 70E