Ergofokus lyfts fram med två produkter på Innovations Gallery under FFCR Expo 2024 i Göteborg

Ergofokus, ett ledande företag inom ergonomiska lösningar, har fått äran att visa upp två av sina produkter på årets Innovations Gallery vid Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) i Göteborg den 18-19 september 2024. De utvalda produkterna är Ergoskopan och Fotpallen Palle, båda designade för att förbättra arbetsmiljön i restaurang- och cafébranschen.

Att bli utvalda till Innovations Gallery är ett prestigefyllt erkännande av Ergofokus förmåga att kombinera ergonomi och innovation på ett framstående sätt. Expo Innovations Gallery är en exklusiv plattform för att visa upp de mest banbrytande produkterna inom branschen, och Ergofokus är stolta över att vara en del av detta utvalda galleri, inte bara med en, utan två produkter. 🤩

innovation gallery FFCR 2024

Ergoskopan, en av de utvalda produkterna, är en ergonomisk lösning som syftar till att förbättra arbetsställningen och öka effektiviteten vid dagliga arbetsuppgifter i köksmiljöer. Denna tak-hängda produkt hjälper användare att arbeta mer ergonomiskt korrekt och minskar belastningen på kroppen.

Den andra produkten, Fotpallen Palle, är en innovativ och funktionell fotpall som ger ökad komfort för användare som enkelt behöver komma lite högra upp under arbetet. Pallen är en rullbara arbetsplattform som är smidig och flexibel och som avlastar kroppen och minskar risken för olyckor och felbelastning.

Besökare på FFCR Expo kommer att ha möjlighet att uppleva dessa innovativa produkter på nära håll och få en förståelse för hur Ergofokus kan bidra till en mer hållbar och ergonomisk arbetsmiljö i restaurangbranschen.

Välkommen att besöka Ergofokus och deras produkter på Innovations Gallery under FFCR Expo i Göteborg den 18-19 september!

Monter A:24

Vi ses i Göteborg!

Din gratis biljett hittar du här!

Läs mer om FFCR
Läs mer om Ergofokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *