Ergofokus på turné – för en bättre arbetsvardag i storkök!

Demo storkök Bord Limbo

Vi på Ergofokus arbetar för att skapa en bättre och mer hållbar arbetsmiljö för alla som dagligen hanterar fysiskt krävande arbetsuppgifter. Vi besöker regelbundet verksamheter och organisationer för att visa hur våra ergonomiska hjälpmedel kan underlätta det dagliga arbetet, oavsett bransch. Ett tydligt exempel där behovet av våra lösningar är stort, är inom storkök.

Varför ergonomi i storkök?

Arbetet i ett storkök kan vara både fysiskt krävande och stressigt, med repetitiva rörelser, tunga lyft och högt tempo. Detta ökar risken för belastningsskador och långsiktig ohälsa bland medarbetarna. Våra produkter är utvecklade med fokus på ergonomi och funktionalitet för att avlasta och underlätta arbetet, vilket leder till:

  • Minskad risk för skador: Med höj- och sänkbara arbetsstationer och lyfthjälpmedel kan tunga lyft undvikas och arbetsställningarna förbättras.
  • Effektivare arbetsflöde: Våra specialanpassade hjälpmedel möjliggör smidigare hantering av redskap och livsmedel, vilket sparar tid och energi.
  • Bättre trivsel: Med rätt utrustning minskar stressen i köket, vilket bidrar till en bättre arbetsmiljö och gladare medarbetare.

Demonstrationer anpassade för er

Under våra besök har vi möjlighet att visa upp ett brett utbud av produkter, anpassade för just era behov. Oavsett om ni har ett stort storkök eller en mindre verksamhet, kan vi tillsammans hitta de lösningar som passar bäst för er. Några av våra mest populära hjälpmedel inkluderar:

Vi kommer till er!

Är du nyfiken på hur våra produkter kan göra arbetsdagen bättre för dig och dina medarbetare? Vi erbjuder möjligheten att komma till just er verksamhet för en demonstration – antingen för att visa upp alla delar inom vårt sortiment eller fokuserat på specifika hjälpmedel ni är intresserade av.

Hör av dig till oss för att boka ett besök, så skräddarsyr vi en visning som passar era behov. Låt oss tillsammans arbeta för friskare medarbetare och en hållbarare arbetsmiljö i storkök!

Kontakta oss via info@ergofokus.se eller ring oss på +46 243 153 50

Följ oss på LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *