Förskolan Dressinen Lund – Lift & Drive 70E

Köksansvarig Anna Björk, FSK Dressinen i Lund ringde Ergofokus när vi levererat lyftvagn Lift & Drive 70E. Anna var lite tveksam över om hon skulle klara av att bygga ihop lyftvagnen som kommer omonterad i kartong. Efter en minut in i samtalet så sa Anna att hon kände sig övertygad om att hon skulle lyckas montera ihop de 6 olika delarna på egen hand. Trots det så erbjöd vi oss att supporta på telefon, med kamera och ett besök en vecka efter leverans. Vi kikar in Men vi tänkte att vi åker in och kikar hur det gått med lyftvagn Lift & Drive och montaget. Ergofokus vart mottagen med öppna armar av en stolt köksansvarig och nu även montör. Anna hade fått ihop alla delar utan problem och var i full fart med att lyfta diskbackar i diskrummet för bästa ergonomiska avlastning. Hon beskriver hur enkelt det är att skjuta på och av diskbackar. Det på låg arbetshöjd, från andra köksvagnar fyllda med tung disk, till lyftflaket för att sedan höja upp diskbackarna till rätt anpassad arbetshöjd vid diskbänken. Tillika får vi en beskrivning om hur smidigt det är att använda den smala lyftvagnen i torrförrådets hyllplan, genom att skjuta på och av tyngre paket och kartonger. Tack Anna, vi fick en mycket inspirerande och rolig dag på jobbet!

  Lift & Drive 70E är en modulbyggd lyftvagn som klarar lyftkraft upp till 70 kg och lyfthöjd upp till 1350 mm eller 1700 mm. Lift & Drive levereras i kartong för att spara fraktutrymme, vilket vi anser vara ett bra miljöval att inte frakta luft. Vi levererar självklart vagnen monterad för er som känner att ni inte har kapacitet att montera. Det till en något högre volymkostnad för frakten. Se mer i Ergofokus studio Lift & Drive 70E och andra alla Ergofokus produkter ni få demade och uppvisade i realtid. Boka ett möte med visning. Ställ frågor direkt i sändning. Vi skapar möten för enskilda personer eller som grupp. Maila och boka Ef studiovisning: info@ergofokus.se