Vi utbildar personal i Kunskapsstaden Kiruna

I Kirunas nya stadskärna byggs Kunskapsstaden, ett stort projekt som bland annat innebär att man samlar flera utbildningar under ett och samma tak. Skolan har planerats utifrån utvecklingsplanens tanke om en tät och blandad småstad. Byggnaderna ska vara energisnåla och klimatsmarta. Här finns fyra idrottshallar, två storkök, bibliotek samt tolv industri/fordon/bygghallar. (läs mer om projektet: https://lnkd.in/dGNYqEHp Skolorna har precis öppnat och här om veckan var Ergofokus på plats för att utbilda kökspersonalen i de olika hjälpmedel som levererats dit. Mobila hyllsystem, lyftvagnar, bassäng- och prepareringsvagnar, vågar, tallriksautomater och tömningsutrustning. Syftet medutbildningen var att få testa hjälpmedlen och ha möjlighet att ställa frågor direkt till leverantören. – Det är ett mycket bra sätt att informera om funktioner och se hur våra produkter används samtidigt som vi får en bra dialog om behov och framtida lösningar. Det är win-win i dessa möten, säger Björn Bok – Ergofokus Produkter som levererats är: Lyftvagnar LD80 och 70E Bassängvagnar/prepareringsvagnar  Vågar Tallriksautomater Tömningsutrustning Ergoskopan Mobila Hyllsystem i slagtålig plast till alla förråd och kylrum. Läs mer om våra produkter på: https://ergofokus.se Om det inte går att få till ett utbildningstillfälle som detta så löser vi det via webbinarium. Då utbildar och informerar vi om produkterna från vår studio i Borlänge och deltagarna tittar antingen live eller på inspelat material i efterhand. Detta är ett bra sätt för tex. inköpare att se produkterna inför kommande köp och också för användare att lära sig funktioner efter inköp. Här finns också möjlighet att ställa frågor. Vi tackar Kiruna för att de använder våra produkter och för en trevlig dag!