Montage och utbildning av ny utrustning i Lidköping!

Säkra och hållbara arbetsmiljöer är viktigt att sträva efter och vi är stolta över att kunna bidra till just detta genom vårt senaste projekt med Värnerköket i Lidköping. Värnerköket är en central aktör när det kommer till matproduktion i Lidköpings kommun. Här lagas mat från grunden utifrån målet att servera säker och vällagad mat enligt Livsmedelsverkets näringsrekommendationer. Från produktionsköket levereras sedan maten vidare till mottagningsköken runt om i kommunen. Tidigare har vi genomför en behovsanalys och nu montage av utrustningen samt utbildat personalen på plats i Värnerköket. Detta är ett sätt att säkerställa att vi levererar rätt produkter utifrån våra kunders behov. Vi är med hela vägen! De levererade produkterna är: Ergomixer – takhängd och tyngdavlastande visp Ergoskopan – takhängd och tyngdavlastande skopa Ergokrok – krok för hantering av pallar, golvbrunnar, galler och trallor Ergomattan – ergonomisk bulmatta som avlastar fötter, knän, höfter och ländrygg Fotpall Palle® – en rullbar och säker arbetsplattform Vi ser fram emot att höra Värnerkökets åsikter och erfarenheter efter att ha använt de nya verktygen under en tid. Tack för att ni valde oss för detta viktiga projekt och för att ni arbetar för en bättre och säkrare arbetsmiljö. Värnerköket Ercoscoop