Succé för takhängda produkter

Hjortbergsskolan Lidköping

Vi har nyligen varit på turné runt om i landet och monterat takhängda produkter hos några av våra kunder. Systemet innehåller en mängd olika detaljer för upphängning – vispar, skopor, maskiner och kablage och har som syfte att ge en hållbarare arbetsvardag. Detta genom att underlätta det dagliga arbetet och minimera belastningsskador på armar, axlar och nacke. Det är till flera storkök som vi levererat, installerat och testkört systemet. Vi utbildade även medarbetarna i funktion och användningsområden. Efter bara några dagar så får vi fina hälsningar om hur nöjda medarbetarna är med det takhängda systemet. Vi älskar ju nöjda kunder och är så glada att de delar med sig av sina upplevelser.

Värnerköket i Lidköping:

“Personalen är jättenöjda och tycker redan att det fungerar väldigt bra. Personerna som haft problem med ösandet på det gamla sättet kan nu vara med och jobba vid de stora grytorna tack vare det här” Mathias Hjelm, enhetschef Lidköpings kommun.

Hjortbergsskolan i Falkenberg:

Användning av takhängda produkter Ergofokus.

“Vi är supernöjda med ösur, vi använder den även som träningsredskap…skämt å sido;-) Byttan med varmvatten har vi när vi slevar mos, vi doppar skopan i vatten sen släpper det jättelätt.” Petra Boman, kökschef Falkenbergs kommun

Med våra skenor, byggkomponenter och tillbehör har vi möjligheter att skapa en lösning som passar era specifika behov. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation för att hjälpa er till rätt lösning. Ergofokus är med er hela vägen – från måttagning till slutmontage. Vi erbjuder även svängarmar och andra specialinfästningar – allt för att skapa de bästa förutsättningarna för eran arbetsvardag.

ERGOSCOOPStorkök med takhängda systemTakhängda system Ergofokus

Läs mer om våra takhängda system här: Takhängda system hos Ergofokus

Vi levererar ergonomiska hjälpmedel till storkök, läkemedels-, livsmedels- och traditionell industri. Sortimentet vi erbjuder är ett resultat av noggrann behovsanalys och innovation. I vårt sortiment finns även lyftvagnar, mattor, vagnar, arbetsbord, plattformar, vågar och mycket mer. Vi har sedan 2001 utvecklat samt levererat högklassiga produkter till våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Mer om vårt sortiment: ergofokus.se