Vi summerar året och blickar framåt!

Björn Bok CEO Ergofokus

Sedan 2001 har Ergofokus ägnat sig åt att skapa skräddarsydda lösningar som främjar ökad produktivitet och medarbetarnas hälsa. Det är otroligt givande, på flera sätt. För mig personligen har det alltid varit en glädje att höja och sänka, förflytta och avlasta. Mina första aha-upplevelser kom när jag såg Ergoskopan och Lyftvagnen för första gången. Jag tänkte:”Det här kan ingen förlora på! Lätta lyft för alla!”

Kvalitet, kunskap och personlig service är drivkraften.

Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör; vi vill vara en pålitlig partner. Tillsammans med er strävar vi efter att skapa hållbara och trivsamma arbetsmiljöer. Genom att vara närvarande och lyhörda för era behov har vi utvecklat ergonomiska lösningar som främjar individuell hållbarhet och leveranssäkerhe

Vi fortsätter att utveckla vår service genom att erbjuda webbinarier från vår egen studio. Dessutom har vi just lanserat en ny webbplats som gör det ännu enklare för er att få information om våra produkter.

Under 2023 har vi traditionellt tillverkat och levererat avlastnings- och spolbar utrustning för storkök, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Vi har också fått förtroendet att leverera till verkstäder och lastbilsindustrin. Inför 2024 planerar vi att utvidga vårt sortiment av ergonomiska lösningar ännu mer. Tack vare våra återförsäljare har vi möjlighet att leverera till alla delar av Sverige, de nordiska länderna och delar av Norra Europa.

Vi ser med spänning fram emot 2024!

Det ska bli spännande att utforska de möjligheter som det kommande året har att erbjuda, även om vi inser att det är svårare än tidigare att förutspå vad som väntar. Vår strävan efter innovation och kvalitet är dock nyckeln till att erbjuda produkter och tjänster som verkligen gör skillnad

Ett stort tack till alla som har valt oss som er partner under 2023, och en varm välkomna till er som överväger det i framtiden. Vi vill också ta tillfället i akt att tacka våra återförsäljare för det utmärkta samarbetet och säga: Thanks, Tak, Takk, Merci, Bedankt, Kiitos, Danke!

Önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Med vänliga hälsningar,
Björn Bok VD, Ergofokus
bjorn@ergofokus.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *